Geboortelijstje leggen bij Bēbis

 

Je babylijstje bij Bēbis

Proficiat, er is een baby’tje op komst! En nu??? Bij Bēbis in Sint-Idesbald kan je terecht voor een mooie geboortelijstje met alles erop en eraan om je kleintje te verwennen. Ook al heeft jullie mini reeds een grote broer of een flinke zus, Bēbis kan jullie bijstaan met persoonlijk advies en kunnen we op zoek gaan naar een originele outfit waarin je mini straalt en de show steelt.

Neem gerust via mail of telefonisch vrijblijvend contact met ons op (ongeveer een 3-tal maand voor de uitgerekende bevallingsdatum) Toch een beetje nieuwsgierig, spring dan even binnen in de winkel om de sfeer alvast op te snuiven. Indien jullie wensen kan je een afspraak maken, zodat we samen jullie vragen kunnen overlopen. 

Om te starten kan je alvast een kijkje nemen naar ons ‘Bēbis Checklijstje’. Hierin vindt je terug wat je kan nodig hebben bij de komst van jullie mini. Aan de hand van een login kunnen jullie alvast aan de slag gaan en een beetje snuisteren in onze webshop waar een aantal van onze produkten terug te vinden zijn. Uiteraard is er een ruimere keuze in de winkel of kunnen we bepaalde artikelen bestellen aan de hand van de catalogus. Wordt het allemaal een beetje veel of wil je wat meer uitleg, geen paniek, tijdens onze afspraak, maken we persoonlijk tijd voor jullie, om het Bēbis-lijstje te overlopen en mogen jullie wat extra uitleg en advies verwachten.

Naast het geboortelijstje, kunnen jullie ook kiezen voor een babyshowerlijstje. Zo weten je vriendinnen wat je nodig hebt om je babynestje klaar te maken of kunnen de trotse grootouders, fiere meter/peter een cadeautje voorzien dat je alvast kan gebruiken.

Eenmaal jullie Bēbis-geboortelijstje werd vastgelegd is het verder genieten en aftellen tot de geboorte van jullie mini.

Er is steeds de mogelijkheid om een aantal noodzakelijke spulletjes voor de geboorte op te halen of wij brengen ze met plezier bij jou thuis. Bij Bēbis hebben we niet enkel aandacht voor de mini’s, maar vinden we het ook belangrijk dat de mama met een gerust hart naar het ziekenhuis kan vertrekken en de papa naast haar kan staan. 

Eenmaal dat jullie kleintje er is kunnen jullie allebei genieten en dient de papa niet nodeloos over en weer te rijden om alles op te halen in de winkel. Het geboortelijstje wordt online gezet en krijgen jullie spulletjes een plaatsje in de winkel. Familie, vrienden en kennissen kunnen een geschenkje komen kiezen of online reserveren via de persoonlijke pagina van jullie mini. Als ouders kunnen jullie dit meevlogen via jullie persoonlijke login.

De cadeautjes kunnen door ons naar het ziekenhuis gebracht worden, thuis geleverd worden of indien jullie er voor kiezen om ze zelf op te halen, is dit natuurlijk ook mogelijk.

We stellen voor om een 3-tal maand na de geboorte het lijstje af te sluiten. Geef ons een seintje en dan bereiden we dit voor. Als ouders krijgen jullie van Bēbis een bon ter waarde van 10% van de verkochte spulletjes en een gepersonaliseerd geschenkje.

Bepaalde spulletjes die niet verkocht werden en courant in de winkel liggen, nemen we graag terug. Uiteraard kunnen we dit niet doen bij seizoensgebonden kleertjes of collectie gebonden spulletjes, promoties en specifiek voor je lijstje bestelde artikelen zoals een kinderwagen, meubeltjes, bepaalde artikelen uit een collectie,…

We kijken er alvast naar uit, om samen met jullie dit mooie moment voor te bereiden…

 

 

Categories: Geen categorie
«Ga terug